Koska olen hyvin stressaantunut (tulevat kirjoitukset plus muut rästityöt), kotona olemiseni on hyvin vaikeaa. Tappelen nimittäin joka päivä vähintään kerran äidin kanssa ja suunnilleen joka viikko isän kanssa. En osaa tehdä mitään oikein. Tänään olen leimautunut juopoksi ja ketjupolttajaksi. Kulutan kaikki rahani baariin. En ole oikeutettu saamaan minkäännäköistä rahaa/tukea mihinkään. Olisin halunnut lähteä poikaystävän kanssa laskettelemaan. Oli järjestetty hiihtolomalle retki, joka tuli kokonaisuudessaan (matka + hissilippu) maksamaan vaivaiset 35e.. Ei mitään. Koska olin abiristeilyllä, minulla ei ole kuulemma oikeutta lähteä minnekään. Silti koko muu perhe on lähdössä vuoden lopussa ulkomaille ja jättävät minut kotiin. Matkakin on jo varattu.. Ja kuka se oli joka koittaa hikihatussa, tulottomana säästää rahaa ulkomaanmatkaa varten? Miksi oloni on niin epäoikeudenmukaisesti kohdeltu.. Olenko vain idiootti, joka vaatii liikaa? Lellitty, laiska ja saamaton.

Onneksi meillä menee sentään poikaystäväni kanssa hyvin! Olen tainnut mennä rakastumaan.. Ei saisi näin helpolla, mutta kaikki vaan loksahtelee paikoilleen. I'm happy. (: Hiihtolomaa odotellessa.. Nyt kun ei koulujen ja välimatkan takia voida nähdä kuin viikonloppuisin. Onneksi molemmat kestää tämmöistä. :--) Edellisen rakkauteni kanssa oli sama viikonloppu homma ja se ei kestänyt.. Tämä tuntuu niin erilaiselta. En jaksa edes arastella samalla tavalla kuin yleensä. Voi olla oma itsensä vaivatta.

Ja asiasta hamppupuuhun, Lauri Ylösen soolobiisi on aivan perseestä. Olen Rasmuksesta tykännyt jo monta vuotta, joskin fanaattinen fanitus on onneksi jäänyt menneisyyteen.. The Rasmuksen koko tuotantoakin silmäillessä huomaa, kuinka musiikista on tullut kaupallista, massaa ja ei millään tasolla omaperäistä. Totta kai he voivat antaa mainospuheen kuinka uusi levy on paras ja kertoo juuri heistä tuoden samalla markkinoille jotain uutta, mutta asia ei ole mielestäni näin. Kuten suurin osa bändeistä, on heidän musiikkinsakin mössöytynyt listahittien valtavirtaan. Ja takaisin Laurin uuteen biisiin.. Lauri oli kuulemma itse sanonut, ettei pidä pinnallisuudesta ja muusta sellaisesta musiikissa. Mutta kun uutta kipaletta 'Heavy' kuuntelee, huomaa sen olevan yksitoikkoinen, tylsä ja täydellisesti massaan sulautuvaa kaupallista pintaliitoa. Ah, oli pakko avautua tästä järkyttävyydestä.