Siivoojaksi hetkessä. Siskon rippijuhlat huomenna ja äiti paniikissa järjestää ja potkii muita perseelle avuksi. Elikkä olen pari päivää saanut sormet krampaten puhdistaa meidän sohvat, järjestellä, pyyhkiä pölyjä, imuroida, järjestellä lisää jajaja.. Lista on aika pitkä. Ei onneksi yhtä paljon ole joutunut laittamaan kuin omiin juhliin. Ne oli meidän perheelle ensimmäiset rippijuhlat jotka piti järjestää niin ruokaakin oli järkyttävä määrä. Nyt ollaan astetta kokeneempia. Onneksi.

Yritin aloittaa koeviikolle lukemista mutta sain jonkin järkyttävän ahdistus-itku-sekoamis -kohtauksen ja siinä se vähän sitten jäi. Lukuaineet ei tunnu millään onnistuvan. Tuntuu kuin keskittymiskyky olisi imaistu jonnekkin viemäriin. Sain ainoastaan tehtyä ruotsin läksyt ja niihinkin aikaa kului tunti, sillä suomensin yhden tekstin vihkoon. Saa nähdä miten ehdin lukea kun huomenna täällä pörrää koko päivän sukulaisia ja tuttavia.

Pitäisikö alkaa jo laskemaan tunteja.. Ensi viikon perjantaina me lähdetään pienehköllä porukalla ryyppäämään. Kerrankin kunnon juomat kehiin sillä löytyi hakija. En malta odottaa en. Saattaa olla, että me päästään yhden bändin treenikämpälle yöksi. \,,/ Parhaat bileet koskaan tulossa. Jes!