Minulla menee kohta itsellänikin hermot tähän kun samaa pitää jankata aina aina, mutta taas möhlin bileissä. Eli nukuin taas erin jätkän vieressä. Olen idiootti, säälittävä jne. Mutta se vodka aiheutti sen, että meni kerta kaikkiaan yli. Onneksi ei mennyt tällä kertaa yhtä pitkälle homma kuin viimeksi.. Hui. Mielenterveys ei olisi varmaan kestänyt sitä. Onneksi tuo ihminen on kuitenkin itse liian kiltti ja ystävällinen että jäis kovin paskanmaku suuhun kun nytkin pystytään ihan kunnolla juttelemaan mesessä. Uusi kaveri, outo ensitapaaminen.

Alkuilta oli jees tuon herra A:n kanssa. Soiteltiin kitaraa (tai se soitti ja minä välillä leikin perussoinnuilla) ja juteltiin kaikenlaista. Sitten kun raahasin sen sinne toisiin bileisiin niin alkoi mennä vituilleen. (y) No alcohol for me. Lauantaina oli sitten helvetinmoinen krapula. Ihanaa! Kerta kaikkiaan. Olen säälittävä.

Alonee youu dieee, my frozen angel
Alone you fade awaaay, from this woooooorld

Yeesh, Northeria pitkästä aikaa. :----)

Alkoi ärsyttää kovasti kun ihmiset palasivat mökiltä kotiin. Heti alkaa nimittäin se iänikuinen valitus by äiti. HUOH. "Laita se pienemmälle!" "Siivoa!" etc. Tykkäsin niin olla yksin kotona. Onneksi enää viikko kesälomaan. Toivottavasti saan sitten vähän enemmän omaa tilaa kun ei tarvitse välittää koulusta. Saa pyöriä ihan vapaasti missä haluaa ja mihin aikaan. Vielä viimeinen puristus..