Miksiköhän tämä kirjoitus alkaa aina puhtaalta pöydältä ja lopulta olen saanut kohtuullisen pitkän tekstin aikaan? Mielenkiintoista, todellakin.. Ja tällä hetkellä teksti ei tunnu lähtevän rullamaan. Siksipä selitänkin tällaista joutavaa paskaa tähän. :---)

Tänään on ollu äärimmäisen hyvä ilma! (Miksi siis istun koneella?) Aurinko paistaa ja lämmintä on jotain 10 astetta. Toivottavasti vapuksi ei tule huonoja kelejä, sillä sinne viikonlopulle ois aika juhlapainotteisia suunnitelmia tiedossa. Varmaan 2-3 pirskeet yhteensä. Lauantainakin päivällä vielä häihin tarjoilemaan. 10e/1h<3 Tulee rankka viikonloppu. :')

Lukiossa on onneksi rento jakso menossa. Valitsin tahallani vain viisi kurssia jaksolle niin saa kerrankin ottaa rennommin. Ja nyt jätin yhden OPOn kurssinkin pois pakon edessä (liikaa poissaoloja), niin kahdeksanaamu muuttuikin puoli yhdeksitoista. Eli aikaisintaan kouluun on raahauduttava yhdeksäksi ja jokaisena päivänä on vain kolme oppituntia. Ah, onni ja helpotus.

Ja tämän päivän jumitusbiisin lyrikoita pakko laittaa:

Et ehkä täyttänytkään
Joka toivetta
En silti suuttunut
En sinuun pettynyt
Ja vaikket pitänytkään
Joka lupausta
Silti turvauduin
Sinuun kiinni tarrauduin

En aio huolehtia
En anna murheen murtaa

On jossain kesä
Jossain ei näy pilvenreunustakaan
Aina jossain laulu raikaa
Jossain ilakoidaan

Mokoma - Hei hei heinäkuu

Tuossa biisissä on sitä jotain symboliikkaa, joka sopii tähän elämäntilanteeseen. Poikaystävä jättää yhtäkkiä huonoilla selityksillä vaikka luotin ja rakastin häntä täysillä, mutta silti ollaan siitäkin noustu ja asennemuutos tuottanut paljon tulosta. (: Life smiles.

Vielä listattuna tämän päivän soittolista: The Beatles - Eleanor Rigby / Julia, The Beatles - Lucy in the Sky with Diamonds, The Beatles - Help, Infected Mushroom - Becoming Insane, Infected Mushroom - Heavyweight ja Mokoma - Hei hei heinäkuu.

Ja taas palatakseni alun pohdintaan, sama ihme tapahtui jälleen! *aplodeja*