Tässä on tullut nyt 2 paivää sairasteltua. Kolme päivää sairaslomaa antoivat, mutta saattaa olla, että menen silti takaisin kouluun jo huomenna. Kuume kun on jo laskenut.. Pitää vielä silti miettiä. Läksyvuori on valtava kotona oltujen päivien ansiosta. Jään asioissa jälkeen eikä mistään oikein tule mitään. Äidinkielen tunneille pitäisi valmistella kaksi puhetta sekä lukea kaksi kirjaa ja tehdä niistä jonkin sortin arvostelut.

Olenko heikko ja outo mieleltäni, kun en kestä ryyppyreissujen sekoilujen ajattelua?  Toivon syvästi ettei se tyyppi enää soita. Onneksi sentään vaatteet pysyivät päällä. Voi että vituttaa. En lähde enää minnekkään. Helvetti.. Ahdistaa edelleen vaikka siitäkin on jo.. Neljä päivää. Onneksi alkoholi ei innosta enää. Siitä aiheutuu 3/4 reissuista vain harmia. Henkisesti.

Nyt tekee taas mieli aloittaa usean kuukuukauden kotona nolifeily- ja angstauskausi. Voisi yrittää opiskella sekä juoda paljon vihreää teetä. Piirtämisen voisi taas elvyttää. Lenkkeilyn myös. Silloin ei voi tapahtua mitään ahdistavaa muiden ihmisten kanssa. Myös etäisyyttä siitä kaveristani, joka aina houkuttelee minut huonoille poluille. (: Ihanan autuas, sumuinen ja rutiinien täytteinen arki.

Pakko päästä kirjaston musiikkiosastolle! *vieroitusoireita*