Terve mieli terveessä kehossa - vai onko näinkään? Lähtevätkö normaalit seitsemäntoistavuotiaat keskiviikkona keskellä päivää ryyppäämään ja sieltä vielä illalla jonnekin outoon paikkaan baariin josta taksimatka takaisin maksaa 60e? Ehkä eivät, ehkä lähtevät. Toisilla on järkeä, toisilla ei. Mutta mehän ollaan nuoria vain kerran eli siitä pitää nauttia täysillä, eikös?

Let's play with colours

1273152394_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kyllä, taksikuski. Kyllä, oli tylsää. Mittari näyttää 50e.

Punainen, keltainen ja vihreä. Siitä tuleekin mieleeni viimeöinen uneni. Siinä oudot miehet tarjosivat minulle tupakkaa, mutta poltettuani säikähdin että se olisi ollut kannabista. Oletus osoittautui vääräksi. Vain toinen 'tupakoistani' oli kannabista. Myöhemmin unessa kadotin jointtini ja soittelin ihmisiä läpi kuka sen olisi varastanut. Lopulta selvisi, että siskoni oli ottanut sen ja oli juuri polttamassa. Huusin hänelle puhelimessa kurkkusuorana että tuo kannabikseni takaisin. Hän lupautui tuomaan sen ja sain mielenrauhan. Samalla tein kouluun lopputyötä: jäätelökoneesta piti pyöräyttää noin 200 pientä pehmistä. Uneen liittyi jossain vaiheessa myös jokin vene/lautta joka oli kankaasta ja joka liikkui todella nopeaa. Siinä sitten piti pysytellä kyydissä matkan ajan.

Aamulla saatiin sitten naureskella. (:

Ärsyttää muuten tämän Stam1nan uusimman levyn ympäristöystävälliset sanat. Yhyä. Onneksi ihan jokaista biisiä ei ole raiskattu viesteillä "uh, pelastakaa maailma roskista". Muuten hyvän kuuloista on kyllä.