Tänään 16.6.2009 minä tulin kotiin, siivosin, siivosin, piirsin ja katsoin Skins - liekeissä. Leivoin myös piirakan. Haluan ilmeisesti olla yhä suurempi pallo.

Olin viime yön ystäväni luona, sillä hän ei halunnut olla yksin kotona. Itseasiassa hän ei olisi ollut yksin vaikka minua ei olisi näkynytkään, koska hänen veljensäkin oli paikalla. Ihan kivaa oli kumminkin. Katsoimme vanhoja kaapin perältä löytyneitä videoita. Olisivatpa ne pysyneet siellä mökillä pidempään niin olisin nytkin ystäväni luona. Ei tarvitsisi olla kotona datailemassa.

Kun siivoilin myöhemmin, tuntui siltä, että kaikki pölyt oli pyyhittävä mahdollisimman tarkasti. Myös sieltä, minne en yleensä edes katso. Musta senkkini oli viedä hermot. Siinä kun näkyy jokaikinen pölyhiukkanen selvästi mustaa pintaa vasten. Eli juuri kun oli saanut pyyhittyä, näkyi siinä taas heti kohta uusi pölyparvi. Argh. Pesin myös kaikki peilit mitä talosta löytyi. Peilien peseminen on pienestä asti ollut mielestäni kivaa.

Kynäni paranteli tänään kauan kauan sitten aloitettua lohikäärmettä. En yleensä koskaan tee lohikäärmeitä. Ne eivät onnistu. Tuokaan ei ole mikään 'hieno'. Aina vain raapustelen omiani. Mutta mutta.. Voisi kaiketi opetella oikeasti ensin piirtämään ennen kuin alkaa edes selittää "piirtäneensä" jotain.

Nice to be nolife. (: