Kuinka saada pikkusisko rinteeseen? Tai vielä parempi, kuinka päästä kotiin? Joo tiedän, asenneongelma. Mukava perheloma Ylläksellä ja tuo vaan jaksaa valittaa. Siksipä ajattelin kokeilla asennemuutosta. Yritän muuttaa pessimistisen luonteeni pirteämmäksi ja positiivisemmaksi. Sitähän muut toivoisivatkin. Niin no jaa.. Olisihan se itsellekin hyväksi. Oikeasti. Yritän aloittaa pienillä: en käytä verbiä 'pitäisi' ja koitan löytää jotain positiivista surkeistakin asioista.

Nyt siis.. Tämä päivä vielä lautaillaan ja huomenna EHKÄ lähdetään kotiin. Jos ei niin viimeistään sitten aikaisin lauantaiaamuna. Siinä on kuitenkin vielä kaksi päivää aikaa chillailla poikaystävän kanssa. Hänkin on niin suloinen, että lähtee takaisin opiskelupaikkakunnalleen vasta aikaisin maanantaiaamuna, että ehtii viettää koko sunnuntain kanssani. I'm lucky girl.

Tänään illemmalla pääsee testaamaan iltarinteen. Eilen katseltiin autosta viimeisiä minuutteja. Näytti äärimmäisen houkuttelevalta. Hissien pitäisi vain olla auki yömyöhään. Pimeällä saa kaikkeen niin paljon paremmin hyvän fiiliksen. (: Mistäköhän sekin liene johtuu..

1268299300_img-d41d8cd98f00b204e9800998e < Paras rinne, mitä olen täällä laskenut. :}  

Nyt jotenkin saatava tuo yksi tuolta innostumaan..
Paipai.~~~HAPPY MOOD, HERE I COME.   
AHAHAH<>> gettin mad.