Viikonloppu kuluikin pohjoisemmassa lautailemassa. Perjantaina reilun kolmen tunnin ajomatkan jälkeen ehdittiin iltarinteeseen vielä tunniksi ja lauantai meni rinteessä.. Noh, melkein. Aamulla tuli joku järetön mielentilan vaihdos. Aloin vaan itkeä kesken kaiken ja olin ihan sekaisin. Iltapäivällä onneksi uusi yritys ja oli kivaa. Tänään sitten ajeltiin kotiin ja loppu päivä mennyt dataillessa.. Yllätys, yllätys.

Koeviikko aiheutti järettömän stressin (taas vaihteeksi) ja hiuksia lähti taas jumalaton määrä. Se alkoi stressata vielä entistä enemmän, mitä jos tulisin kaljuksi? Niinpä aloitin syömään kuurin jotain jonka pitäisi vauhdittaa hiustenkasvua. Katsotaan toimiiko.. Hemmetin stressi.

Viimeinen jakso lukion ensimmäistä vuotta ennen kesälomaa. Kamala jakso siitä tuleekin. Kemiaa, psykologiaa.. Huoh. Tekisi mieli jättää pari kurssia käymättä. Laiskottaa ja blah. Jos tietäisin mitä kirjoitan niin ei tarvitsisi käydä kaikkia typeriä kursseja turhaan.

Vielä yksi valituksen aihe löytyy liian hitaasti tulevasta kesästä. Tälläkin hetkellä ulkona on vähäsen pakkasta. Miksei voisi olla lämmintä ja mikseivät lumet voisi jo sulaa? Ei jaksa enäää.