Maanantai ja maanantain jaksamattomuuden ilot. Kahdeksan aamu muuttuikin yhdeksän aamuksi sängyn vetovoiman vuoksi ja iltapäivän tunti menikin mukavasti kotimatkalla. Kai se kolme sallittua selittämätöntä poissaoloakin olisi ihan kiva käyttää.. Onneksi on enää kolme viikkoa normaalia koulua, koeviikko ja LOMA. Kesäolo.

Voisin mielelläni palata ajassa taaksepäin ja muuttaa torstain vapunjuhlinnan tapahtumia. Onneksi olemme kaverin kanssa taas puheväleissä ja onneksi poistin heti sen yhden hyypiön numeron ja onneksi olin liian päissäni että olisin onnistunut kirjoittamaan oman numeroni sille oikein. Kaikista paras olisi ilmeisesti ollut että oltaisiin vaikka meillä pikkuporukalla juhlittu mutta ei kaveri olisi varmasti suostunut sellaiseen. Diudiu ja jee.

Onneksi (taas onneksi) Last.fm on olemassa. En olisi muuten löytänyt uudestaan Bolt Throwerin The Killchainin ihanuutta. Pitäisi etsiä tuolta muiden levyjen seasta se jolta kyseinen biisi löytyy.. Pitäisi ostaa lisää levyjä. Pakkomielle kohta jos ei ole jo.

OOH, perjantaina hyökkään Levykauppa Äxään ostamaan liput Qstockiin. Pakkopakko. Pitää vain houkutella kaveri mukaan.