Jokohan täällä aletaan vetää pohjia miestenpyörittelyssä? Taas kerran olisi uusi mies kuvioissa. Meidän välinen suhteemme on.. Kummallinen. Ollaan tavattu ensimmäistä kertaa viikko sitten ja hän on jo kysellyt olisinko kiinnostunut seurustelemaan. En tietenkään ole vielä suostunut, mutta homma näyttää jo nyt pitkälle edenneeltä suhteelta, kun nuoleskelua esiintyy niin kiivaaseen tahtiin, että mitäköhän tästäkin tulee. Pitäisi rauhoittua. Huvittavaa tosiaan.. Ennen valitettiin kun ei yhtään miestä ole ja nyt taas valitetaan kun niitä olisi suunnilleen joka sormelle.

Viime yö oli tosiaan taas vaihteeksi aika mielenkiintoinen. Lähdin tuossa aiemmin mainitseman jätkän pyynnöstä katsomaan millainen meininki heillä oli siellä kun kuulemma kaljaa meinasivat ottaa. Mennessäni popittivat siellä koulun takapihalla täysillä jo aika hyvässä kunnossa. Olivat pojat menneet ja ostaneet kaksi konttia kaljaa neljästään ja sitä ennen vissiin jotain paukkuja ottaneet. Vähän aikaa istuskeltiin ja sitten heille tuli kuski ja päättivät lähteä uimaan. Kaiken maailman sekoiluja sielläkin oli. Lopulta pääsin kotiin vasta puoli neljäksi ja aamulla oli aikainen herätys. (Y)

Tuossa oli varsin mielenkiintoiset 18-vuotis synttärit minulla maanantaina. Käytiin poikien kanssa kiertämässä parit baarit ja sen jälkeen juomaan yöksi ulos alaikäisten ystävien kanssa. Iltaan sisältyi strippausta, kuumia suuteloja ja pullonpyöritystä, minkä johdosta ihmiset olivat aikalailla toisissaan kiinni. :') Varsinkin kun joukossa oli mukana "pornokeisarimme" joka keksi kaikki rajuimmat tehtävät. Oli kyllä aika helvetin loistava ilta, pakko myöntää. :'D

Tänään lähdetään tuonne Ouluun Rotuaari Piknikille katsomaan Popedaa ja Viikatetta. Odotellaan täällä jo innoissaan kello neljää.. :---)

NP: Pendulum - Self vs Self (feat In Flames)

Would you force me to a place where I make sense?