Masennuksen multihuipennuksen kehittely alkaa.. näköjään. Aamulla muka heräsin pirtsakkana pitkästä aikaa kuukausiin, mutta sekin johtui lyhyistä unista. Päivän aikaan se on alkanut vetää veronsa ja nyt alkaa pää sekoillla. Tai no, itseasiassa se alkoi jo viime viikolla. Ymmärsin, että en ole ollut rakastunut elämäni aikana kuin kerran ja sekin oli elämäni toinen suhde. (Vaikkakin lyhyt, niinhän ne kaikki ovat minulla olleet..) Yhtäkkiä mieleeni iski särö, sellainen pieni kaipuu mielen perukoilla. Aamulla hyvänolon tunne, samalla hyvin pelottava, samalla kutkuttava, iski minuun kun käytin jotain suihkutettavaa hoitoainetta hiuksiini ja satuin kuuntelemaan Kapteeni Ä-nen kappaletta Kaffipäissään. Tämä combo heitti minut ajatuksissani takaisin viime talveen, siihen aikaan, kun olin rakkauden sokaisema. Niin pieni asia kuin hoitoaineen tuoksu voi jopa saada mielen heittelehtimään nykyisiltä raiteiltaan! Mitäkö olen miettinyt? Mahdollista suunnitelmaa ovelasti saavuttaa takaisin ensirakkauteni. JÄRJETÖNTÄ, huutaa mielen järkevä puoli, jota se raivostuttava särö hajottaa ja sekoittaa.

Ei helvetti mitä tekstiä taas.. No mutta, mutta, mutta.. Sitä vartenhan tätä blogia päätin kirjoittaa että saan avattua mieleni idioottimaisen puolen, jota ei kehtaa kenellekään näyttää.

Mmh, samalla tällaisen mielenpyörittelyn keskellä olen kateudesta vihreä, melkein hermot menettävä.. Parasta kaveria ahdistaa suhteessaan ja samalla baareissa kaikki miehet hyökkäävät hänen ja muiden ystävieni kimppuihin. Varattujen. Me epätoivoiset sinkut jäämme taka-alalle. Kun olojaan yrittää selittää niin saa puolinaurut ja ympäripyöreät selitykset käsiinsä. Niin ja hermot menevät miksi? Eräs roikkuu, toinen etsii uuden, roikkuja antaa kolmannelle pakit ja soppa on valmis. Leikitään sitten lohduttajaa ja kuunnellaan samoja teorioita ja säälittäviä lauseita kerta toisensa jälkeen roikkujan osalta. Ei jaksa.

And love is "evol", spell it backwards, I'll show ya