Yksin kotona! Viimeinkin. Omaa rauhaa.. Fiilikset kohoavat hetkessä kun saa toimia muutaman päivän itsenäisemmin. Ih. Sain suuren innostuksen siivota koko talon. Laittaa tavarat melkein pakkomielteisen hyvään järjestykseen. Tykkään kun saa puuhailla itsekseen kaikkea tällaista.. (: Tein myös ruokaa (kanaa ja riisiä). Oli ihanaa säilöä tähteet jääkaappiin. Juu, olenko outo? Graah.

Ugh, kaveri vaikuttaa aika epätietoiselta tuleeko se nyt meille yöksi vai ei. Hänen äitinsä meni nimittäin sairaalaan. No, tulee jos tulee. Olisihan se ihan kiva jos se pistäytyisi. Voitaisiin vaikka leipoa jotain.

Pe-la välisenä yönä minä ja kaverini tavattiin 20v mies, joka kovin innoissaan (ja vielä selvinpäin) selitteli meille mitä sattuu ja sai rivien välistä jopa ilmaistua sen, mikä jokaisella miehellä tuntuu se perimmäinen ajatus olevan: haluan seksiä. Mmh. Mennään kaverin kanssa sen luo ryyppäämään varmaan tällä viikolla. Pitää vain sopia sen kanssa. En kyllä aio panna. Blah. Kaverina se voisi olla mukava. Ja hakijana. >:)